TKH

Bloggen om min träning

Träning

Distanspass ute i blåsten

Smått blåsigt idag men vad gör det när solen skiner. Det blev ett ganska lugnt distanspass på 125km idag, klubbträning där jag var ledare för mellangruppen idag. Rundan blev till Knivsta där det även vart en fika.

Någon pulshöjare vart det också under rundan, fri fart uppför Lövstaholmsbacken på gamla Uppsalavägen och sedan lite klassisk spurt mot Väsby genom allén vid Torsåker och uppför sista lilla backen vid Wik-event.

Blev ett personbästa på stravasegmentet för Lövstaholmsbacken, 1 min 27 sec –  segmentet är väl 800 meter med 43 höjdmeter, 5% lutning enligt strava. Gav en fjärde placering. Hade en 1 min 30 sec lång intervall i samband med det på 480 watt. Spurten blev nog totalt på 3 – 3 ½ minut med snitteffekt runt 330 watt.

Fin höstdag även om blåsten tar bort lite av det roliga med cyklingen, speciellt när det är hård kantvind. Men men kan ju inte vara vindstilla alltid…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.