TKH

Bloggen om min träning

Träning

Rullskidor i skenet av en pannlampa

Dags för lite träning igen efter två vilodagar på rad. Hade väl egentligen tänkt åka rullskidor redan i måndags men kände mig lite trött då efter att ha tränat 5 dagar i rad varav två lite längre pass under helgen. Är ju också i en lågintensiv period med fokus på återhämtning både mentalt och fysiskt från träning så då är det väl meningen att man ska vila ibland också..

Hade väl kanske tänkt att oktober skulle få bli startskottet för uppladdning inför säsongen 2015 men eftersom 2014 blev lite längre än tänkt i och med helgens lagtempo och att jag funderat lite. Kommit fram till att det är lite väl tidigt att dra igång med träning inför 2015 i oktober så har jag kommit fram till att oktober får vara en ”håll igång” månad där fokus på återhämtningen. Visst kommer jag att träna både lätta och hårda pass säkerligen men med fokus på just håll igång. Får väl helt enkelt se hur stor skillnad det blir mot någon annan period 😉 November då går startskottet för träning inför 2015.

Kvällens håll igång träning blev en timme rullskidor ute i skenet av en pannlampa. Det blir mörkt snabbt på kvällarna nu och temperaturen sjunker snabbt den med. Imorse var det till och med minusgrader och frost på marken.

2 Kommentarer

  1. Minusgrader och nattfrost har kommit här också. Vågar du dig på en gissning om när snön kommer…? En del av mig hoppas på typ aldrig, en annan så snart som möjligt 🙂

  2. Näe, vågar mig nog inte på någon gissning. Hoppas dock på att det blir en vinter med tillräckligt med snö för skidor, sen får det gärna vara skarpa gränser mellan höst/vinter/vår så att man slipper slasket 😉

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.