TKH

Bloggen om min träning

Träning

Luftat crossen

Lite färre uppdateringar här bland annat för att det är en lite lugnare period när det gäller träning i oktober. Har väl inte blivit mer än tre pass denna vecka, ett mindre än tänkt men det blir ju inte alltid som man tänkt 😉

Lite AW med kollegor i fredags var dock hemma tidigt och somnade tidigt också, somnade på soffan strax efter 21 och vaknade strax efter 23, stängde av projektorn och traskade iväg till sovrummet för att fortsätta sova. Vaknade strax innan 8. Nästan 11 timmar sömn, inte ofta det sker, normalt brukar jag sova runt 8 timmar.

Bestämde mig för att lyssna på kroppen i lördags och tolkade det som att den behövde vila (även om jag endast hade tränat 2 korta pass under veckan), ägnade dagen åt att äta ett par kanelbullar istället 😉

Idag däremot var det dags att ta sig själv i kragen och träna lite, var inte direkt inspirerad på morgonkvisten så det tog någon timme innan jag kom iväg.

Bestämde mig för att lufta crossen idag eftersom det var lite blöt ute på vägarna, molnigt ute också men inget regn under turen. För att kompensera gårdagens kanelbullar så tog jag endast med mig vatten på turen. 3h 40min vart det till slut i lugnt tempo, mestadels på grusvägar i närtrakten.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.