TKH

Bloggen om min träning

Träning

Beställt en julklapp till mig själv :)

För att vara säker på att jag får åtminstone en julklapp i år, så pass snäll har jag väl varit i år ;), så tog jag och säkrade (kanske) den saken här om dagen. Nu är det ju inte säkert att jag hinner få produkten jag beställt till jul då sen har ett estimerat release datum den 15:de december och så ska den ju skickas över också…

Lite tokig som man är och för att det är kul att samla på sig mätvärden så tänkte jag att det kunde vara kul att ha en egen laktatmätare och kunna köra egna tester regelbundet för att se hur man utvecklas under säsongen.

https://www.bsxinsight.com/cycling släpper nämligen en ny produkt för detta senare i år, en kompressions ”sleeve” för vaden som har en optisk sensor som mäter laktatvärdet – ska bli spännande och se när den kommer 🙂

Sedan så har jag hunnit med ett distanspass idag också: Väsby – Uppsala – Märsta. Med en fika på konditori Fågelsången i Uppsala. Så här när termometern kryper neråt i temperatur tycker jag dock det är jobbigt att stanna på en fika, eftersom man kyls ned så pass mycket. 3h 20min och 10,5 mil skrapade man ihop idag.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.