TKH

Bloggen om min träning

Träning

Gym & Trainer

Fortsätter att ta det lite lugnt på träningsfronten och på bloggen – oktober = återhämtning. Har dock tränat för att hålla igång, bland annat idag blev det ett dubbelpass.

Tog en rask promenad till gymmet som uppvärmning och väl där blev det styrketräning med fokus på rygg, axlar och ben. Fortsatt med låga vikter och många repetitioner, snart är det ju dags att dra igång på allvar igen – i början av november. Ska väl fortsätta med styrketräning någon månad till är väl tanken, funderar lite på upplägg. En tanke är att köra låga vikter och många repetitioner när det gäller övningar för rygg, axlar och bål. Medan benen öka gradvis och köra med tyngre  vikter och färre repetitioner. Får väl se hur jag gör…

Det vart en rask promenad hem också från gymmet och väl hemma byte till cykelkläder. Ett 45 minuters pass på trainern i ganska lugnt tempo. 10 minuter uppvärmning, 30 minuter intervall och 5 minuter nedkylning.

Förbereder lite på annan front också och testar lite nya verktyg för att hålla koll på träningen…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.