TKH

Bloggen om min träning

Träning

Träningen inför 2015 börjar nu :)

Oktober är slut och därmed vilomånaden, november nu och det betyder att det är dags att börja träna lite mer strukturerat igen inför 2015.

Först ut är ett 3 veckors block med träning för att förbereda kroppen för den kommande träningen. Gick väl kanske ute lite väl hårt idag med ett 4 x 8 minuters tröskelpass, benen kändes helt okej efter förra veckans få träningstimmar när man var nere i Barcelona.

Pulsmässigt dock var det jobbigt, hög puls snabbt i intervallerna. De två första gick helt okej men i tredje och fjärde fick jag ta små pauser för att orka hålla effekten i intervallerna.

Håller även på att testa Trainingpeaks för att planera träningen i form av att lägga upp pass i förväg och få en påminnelse per mail och sedan kunna ladda upp passet i efterhand och följa upp mot planen.

Blir ju lite pyssel med det än så länge, får försöka förenkla så mycket som möjligt för att det ska vara enkelt och smidigt att hantera allt – typ fåtal grundläggande pass som man kan schemalägga eller något i den stilen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.