TKH

Bloggen om min träning

Träning

Styrka & kadens

Kände mig lite smått sliten igår efter lördagens distanspass men körde ändå lite styrka på kvällen igår. Var ju även årsavslutning med klubben i lördags med en trevlig middag, kan ju ha satt lite spår det med. Idag är det dock en ny vecka och nya träningspass.

Fortsatte idag med lite styrka också, lite övningar med kettlebells främst för ben men en del rygg och bål också. Ska väl fortsätta att gå på gym också, kettlebells blir lite komplement.

Direkt efter en halvtimme med styrka så blev det en halvtimme på trainern. Inga watt att prata om idag, det var inte syftet utan idag var syftet att träna på kadens. Höll mellan 95 och 100 i kadens hela passet och lät benen jobba lätt men snabbt.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.