TKH

Bloggen om min träning

Träning

Tränar men lite dåligt med uppdateringar här

Träningen fortsätter även om jag är lite dålig på att uppdatera här men i vissa perioder har man helt enkelt svårt att hinna med allt – då blir det till att prioritera och där går träning före att skriva om träningen.

Hur som helst träningen går vidare i alla fall – har ju som sagt skaffat mig ett par kettlebells som komplement så man kan köra lite styrka hemma också när man inte hinner springa iväg till gymmet.

Igår blev det till att använda dem, fortfarande nybörjare på kettlebells så letar efter bra övningar. Innan det korta styrkepasset igår så var jag ute och joggade en sväng, även om det var länge sen så känns det som kroppen klarade av det måttliga tempot helt okej.

Idag så vart det ett pass på trainer igen, fick dock kort ner passet en del. Hade tänkt köra 6 x 8 minuter intervaller men för att hinna med annat idag så fick det bli 3 x 8 minuter istället.

Snart är det i alla fall helg igen, veckorna bara försvinner just nu, så kanske man kan ta igen lite träningstid 😉 Ska väl försöka hinna med en sväng förbi Bike Expo i Kista också.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.