TKH

Bloggen om min träning

Träning

3 ½ timme distans

Kom upp i tid idag så hann till Väsby och Cykelhuset för att hänga med ett gäng som skulle ut och snurra lite mtb på grusvägar.

Själv tog jag crossen och började med 15km på asfalt som uppvärmning dit, sedan blev det mer grusvägar 🙂 Lite nya vägar vart det för min del idag man förvånas ständigt hur mycket småvägar det finns i närheten 🙂

Det blev ett riktigt bra pass med mesta dels lugnt tempo i distanszon pulsmässigt eller till och med under distanszon. Men det fanns även ett par inslag med pulshöjare också, några uppförsbackar och någon farthöjning.

Sista biten hemåt när jag körde själv så körde jag igång med en 20 minuters intervall med målet att köra en bit under tröskeln. Nu har jag ju ingen effektmätare på crossen 🙁 så blev till att köra på puls istället. Tog inte i riktigt tillräckligt hårt ser jag nu i efterhand, snittpulsen för den intervallen landade på tempo-zonen istället. Hade behövt ett par slag till i snitt 😉

Men nöjd ändå totalt sett så fick jag ihop närmare 20 minuter träning strax under tröskeln, puls, under passet. Samt att större delen av passet skulle ligga i zon 2. Sen vart det ju ändå en bra genomkörare med 20 minuters intervallen på slutet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.