TKH

Bloggen om min träning

Träning

#kompiskampen

Körde väl ett 20 minuters test idag, inte den mest optimala timingen att köra det lite sliten som man är efter veckan. Dock så var det väl kanske inga större problem att tugga sig igenom en 20 minuters intervall, problemet var väl att det skulle göra som en max ansträngning. Var väl där det brast, fanns inte så mycket ork att maxa så resultatet slutade med sämre watt jämfört mot andra halvan av september när jag körde samma testprotokoll senast.

Hur som helst nu är man med i KompisKampen som CK Hymer arrangerar. Det är ju som sagt en tävlan mest mot sig själv och sin egna utveckling, hoppas på att det motiverar mig att köra 20 minuters test regelbundet framöver.

Ska väl ta och avrunda veckan med ett till pass idag, lite styrka med kettlebells, innan det är dags för bastu.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.