Ännu en vecka har passerat bara så där, tiden bara flyger iväg just nu. Hur som helst så vilades det i måndags och sedan drogs träningsveckan igång med intervaller på tisdag. Onsdag var lågpulsträning i och med Power walk på kvällen efter jobbet.

Torsdag bjöd på en repris av passet i tisdags fast med något högre effekt i intervallerna. Fredag bestod av ett besök ute på Microsoft i Akalla och en heldag på System Center User Group day. Fick en extern hårddisk under utlottningen i slutet av dan. Dagen avrundades med lite intervaller på kvällen också – 3 x 8 minuter.

 
 
Helgen har inletts med promenad innan frukost både på lördag & söndag. Sedan har dagarna spenderats med att fixa lite hemma, leta julklappar samt jobbat en del. Lördagen bjöd även den på ett intervallpass – samma pass som tisdag & torsdag.
 

 
 
Under söndagsmorgonen fick man se något så ovanligt som solen. Under sista delen av promenaden när solen sken så började det även regna (även om det knappt fanns några moln).