TKH

Bloggen om min träning

Träning

Veckan som passerat

Ännu en vecka har passerat bara så där, tiden bara flyger iväg just nu. Hur som helst så vilades det i måndags och sedan drogs träningsveckan igång med intervaller på tisdag. Onsdag var lågpulsträning i och med Power walk på kvällen efter jobbet.

Torsdag bjöd på en repris av passet i tisdags fast med något högre effekt i intervallerna. Fredag bestod av ett besök ute på Microsoft i Akalla och en heldag på System Center User Group day. Fick en extern hårddisk under utlottningen i slutet av dan. Dagen avrundades med lite intervaller på kvällen också – 3 x 8 minuter.

 
 
Helgen har inletts med promenad innan frukost både på lördag & söndag. Sedan har dagarna spenderats med att fixa lite hemma, leta julklappar samt jobbat en del. Lördagen bjöd även den på ett intervallpass – samma pass som tisdag & torsdag.
 

 
 
Under söndagsmorgonen fick man se något så ovanligt som solen. Under sista delen av promenaden när solen sken så började det även regna (även om det knappt fanns några moln). 
 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.