TKH

Bloggen om min träning

Träning

Sjunger på sista versen?

Jag börjar tro att min cykeldator sjunger på sista versen, allt oftare så vill den inte gå igång… Efter många försöka lyckas man till slut väcka den till liv (efter nollställning).

Ja den har ju vart med många mil och kanske fått sig en och annan smäll när den åkt i backen. Som tur är så är det ju jul, kanske tomten är snäll och fixar en ny åt mig? Eller kanske lika bra och fixa en ny själv…

Träningsmässigt har det vart lite lugnare denna vecka – 2 pass på trainer (2 x 10 min intervaller) samt lågpuls träning med ett par raska promenader. Knappt 5 timmar träning än så länge men det har ju både varit styrelsemöte och julfest med jobbet denna vecka.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.