TKH

Bloggen om min träning

Träning

Tomten hörde fel…

Tomten hörde fel eller kan det vara så att tomten är givmild i år, för plötsligt idag så kom en leveransavisering per SMS. Kunde hämta ut ett paket innehållandes en Garmin men det var inte en cykeldator utan en ny garminklocka – en Garmin 920XT.

Vi får väl se vad tomten har tänkt att jag ska använda den till, säkert kommer den till användning i alla fall. Återstår att se om givmildheten består också 😉

En ny vecka är det också, måndagen passerade snabbt och nu är det bara 4 arbetsdagar kvar till långledighet. En långledighet som förhoppningsvis kommer innebära mycket träning – börjar ju snart bli dags att lägga i nästa växel i träningen 😉

Denna sista vecka innan ledigheten inleddes träningsmässigt med ett trainerpass – 4 x 8 minuters tröskelintervaller. Kändes relativt bra idag, puls som ökade smått för varje intervall, så som det ska vara i och med trötthet. Riktigt varmt vart det som vanligt också…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.