TKH

Bloggen om min träning

Träning

#kompiskampen försök 2

December och andra försöket på att köra slut sig på 20 minuter. Lite bättre än förra gången men kan nog fortfarande ta i mer. Gäller ju dock att man inte går ut för hårt man ska ju orka ta sig igenom hela 20 minuters intervallen.

Började lite väl hårt idag när jag trixade med trainerna för att hitta lämplig nivå, sedan blev det alldeles för lätt medan jag bytte läge på trainern. För att till slut hitta en nivå, kanske att den var lite för låg och att jag borde gått ut någon watt hårdare.

Hade dock en plan om att öka lite var femte minut och sedan köra slut på mig de sista minuterna. Fungerade väl rätt bra, som sagt kanske kunde gått ut någon watt hårdare och även kört hårt något längre i slutet. Körde inte helt protokollmässigt för ett riktigt 20 minuters test denna gång, skippade 5 minuters intervallen och körde den lugnt istället för att spara på krafterna.

281 watt landade 20 min intervallen på enligt trainingpeaks med en snittpuls på 159, som sagt kunde nog ha tagit i lite till.

Små framsteg i alla fall 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.