TKH

Bloggen om min träning

Träning

Att cykla på sjön & vinterns första pass på skidor

Dagens aktiviteter har bestått av en drygt 5,5km promenad innan frukost, cyklande på en sjö och vinterns första pass på skidor.

Började ännu en ledig med att ta en rask promenad innan frukost i mörkret, gäller att passa på när man kan och har tid.

Idag blev det till att lufta MTB:n lite också, det var inte igår. Blev inte så många kilometer men de var bitvis tunga kilometer. Började med ett par kilometer oplogad skogsväg med kanske en 10cm snö att plöja igenom. För att sedan fortsätta längs med strandkanten på en sjö. Balansträning, plöja igenom en 10 cm snö där också men med skillnaden att det var blankis under snön.

Ett kort kaffestopp efter MTB åkningen och sedan var det bara att byta om till skidor och ta de första staplande kilometrarna klassisk åkning för denna vinter. Inte långt spår, knappt 200 meter på lilla fotbollsplanen, men man får åka fler varv 😉 Fördelen att det inte är långt bort, bara över vägen så är man där 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.