TKH

Bloggen om min träning

Träning

Ett nytt år väntar runt hörnet

Ja det har blivit dags att summera ännu ett år, tiden bara flyger iväg när man har roligt. Ska hålla mig kort i år, en sammanfattning bara. Fullt fokus framåt istället 🙂

Börjar väl med ovanstående bild som sammanfattar min träning under 2014, ett bra år även om allt kanske inte blev som tänkt. En dipp i träningen under semestern och en sensommar och höst när träningsbelastningen sjönk. Samtidigt så känns det som man tagit några små steg framåt också, bara att försöka dra lärdom av det inför framtiden 😉

Första året med tävlingslicens och jag blev ingen inbiten tävlande, tror inte att jag kommer bli det heller. Inte i något större sammanhang, däremot i träningsserier eller enklare tävlingsformer som klubbmästerskap – det var bland det roligare under året. Det i kombination med hårda träningspass – där man ibland blev avhängd och ibland hängde med ända till slutet.

2015 då som snart är här, då väntar mycket spännande, bland annat

  • Cykling på Mallorca
  • Vätternrundan för andra gången
  • Etapplopp i de norska bergen

Tidsmässigt då har det blivit några färre timmar än förra året men inte många, trots det så har jag tagit mig längre på cykeln detta år. Kan ju också delvis bero på att det blivit lite mer cykelspecifik träning 😉

Årets sista dag imorgon och ska väl försöka hinna med ett pass då också 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.