TKH

Bloggen om min träning

Träning

Ett nytt år har börjat

Det blev inte simning och trainer igår… Det blev simning och promenad, trainer vart det idag istället.

10.30 på nyårsdagen var det dags för första passet 2015 då hoppade jag ner i bassängen och simmade 1500 meter bröstsim. Simmade i omgångar, 200 meter och sedan cirka 1 minuts vila innan det var dags att fortsätta. En av omgångarna vart 300 meter. Lugnt tempo allt jämnt, tänkte ett tag att jag skulle prova på lite crawl eller ryggsim som omväxling men bestämde mig sedan för att vänta ett par till pass med det 😉

Det vart även en promenad igår kväll istället för trainer – vart rätt bra det för hade nog varit lite för tungt att köra trainer igår.

Tungt var det att köra trainer idag i och för sig också, eller så var det bara ett tungt pass 😉 Ett pass med lite blandade intervaller. Tanken var 3 x 3 x 1 minut på hög effekt med vila och en 5 minuters tröskel effekt mellan varje set. Orkade inte riktigt igenom det passet idag, sista setet med 1 minuters intervaller skruvade jag ner ordentligt för att sedan avsluta med en 5 minuters tröskelintervall innan nedkylningen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.