TKH

Bloggen om min träning

Träning

Slut på varmvatten i kranen…

Det är slut på varmvatten i kranen och elementen är svala… Ska man gissa på att det är fel någonstans… Upptäckte det under eftermiddagen, inte ensam heller om att upptäcka det, såg en granne när jag gick iväg på en promenad som också hade uppmärksammat det.

Efter promenad var det fortfararande inget varmvatten i kranen, åt lite och tog det lugnt ett tag innan jag fram mot sen eftermiddagen packade väska och gav mig iväg.

Åkte först till OKQ8 tänkte att jag skulle tvätta bilen men hoppade det då gör det själv hallen var full och det var kö utanför. Fortsatte istället till simhallen, dit jag var på väg.

Lite till träning för dagen – drygt 1000 meter simning. Min Garmin 920XT uppfattade inte alla längder idag. Beror väl kanske på att jag körde en blandning idag, till största del bröstsim men varvade med några längder där jag övade på benspark med hjälp av en kickboard.

Dags att börja träna lite teknik, kanske man borde kolla in nån film på Youtube först så man vet hur man ska träna 😉 Eller kanske längre fram gå en crawlkurs för att lära sig…

Jobbigt var det i alla fall att bara köra benspark, kickboarden gav ju inte så mycket flytkraft och med obefintlig teknik på andningen så blev det jobbigt 😉 Får väl se när jag vågar ta med mig min pullbuoy för träning av överkroppen…

Fortsatt inget varmt vatten i kranen hemma… Eller värme i elementen… Tur att det inte är så kallt i alla fall.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.