TKH

Bloggen om min träning

Träning

Knappt 5 timmar distans

Årets först pass på cykel utomhus blev ett distanspass på knappa 5 timmar – 4 timmar, 45 minuter stannade klockan på när jag kom hem. Totaltid på 4 timmar, 54 minuter – stannade ju till någon minut på vägen för att fylla på energi, som idag bestod av energibars och varm blåbärssoppa.

Hade tänkte hänga med ett par från klubben som skulle ut och cykla men cykeln rullade trögare än tänkt eller om det var benen som var sega, men missade samlingstiden med 7-8 minuter. Att jag irrade runt lite strax innan samlingsplatsen kan ju haft viss betydelse också.

Hur som helst blev det ett bra pass, fördelen med att köra själv är ju att man kan cykla i sitt egna tempo och ta de vägar man känner för. Vägvalet idag bestod av, ja ingen plan alls i princip.  Höll ett tag på att hamna i Kallhäll men hamnade sedan i Jakobsberg för att komma in på mer välkända grusvägar och vägar.

Mot slutet så började kylan göra sig påmind och energinivån var väldigt låg – knapp styrfart sista biten hem. Var egentligen aldrig kallt under rundan idag. Mycket folk ute idag på sjöarna och åkte skridskor också.

Samt set var ju någon dag sen jag uppdaterade bloggen så här kommer även de senaste dagarnas träning:

  • Igår var jag och simmade, vart 1500 meter bröstsim
  • Samt förra veckan avslutade i söndags med ett pass på trainern, 2 x 10 min intervaller

Imorgon är det tillbaka till vardagen igen efter denna långledighet.  Lite drygt 3 månader till nästa långledighet.

Samt om några veckor kanske min försenade juklapp når fram till slut… Får väl se…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.