Plötsligt händer det brukar det ju heta, idag hände det att jag tränade innan jobbet. Strax efter 06:30 var jag vid simhallen för dagens första pass.

Ett kort pass på drygt 30 minuter och 1000 meter bröstsim senare hoppade jag in i bilen och åkte till jobbet. Det bästa av allt ingen större skillnad tidsmässigt mot vad jag normalt brukar vara på jobbet.
Ska försöka få till ett morgonpass en gång i veckan.

Sen en dag på jobbet och första veckan efter ledigheten avklarad, tillbaka till rutinerna.

Väl hemma nu på kvällen vart det en timme på trainern – ett pass som kändes bra. 2 x 20 min i sweet spot, stabil och kontrollerad puls genom båda intervallerna med bra känsla i benen. Det jobbigaste idag var att tiden går så sagt när man tränar på trainern 😉 Nåja lite underhållning i form av att titta på en serie fick minuterna att ticka iväg.

För övrigt har det känts lite i kroppen idag, körde ett litet styrkepass med kettlebells igår. Lite utav en vilodag då det bara vart 30 minuters träning. Dock märktes det ju direkt i kroppen att man slarvat med styrketräningen.

Samt för att gå ett steg till bakåt i tiden så var jag och simmade även i onsdags, körde mitt längsta pass hittills då och simmade 1750 meter med några korta pauser.