TKH

Bloggen om min träning

Träning

1000 meter & 2 x 20 min

Plötsligt händer det brukar det ju heta, idag hände det att jag tränade innan jobbet. Strax efter 06:30 var jag vid simhallen för dagens första pass.

Ett kort pass på drygt 30 minuter och 1000 meter bröstsim senare hoppade jag in i bilen och åkte till jobbet. Det bästa av allt ingen större skillnad tidsmässigt mot vad jag normalt brukar vara på jobbet.
Ska försöka få till ett morgonpass en gång i veckan.

Sen en dag på jobbet och första veckan efter ledigheten avklarad, tillbaka till rutinerna.

Väl hemma nu på kvällen vart det en timme på trainern – ett pass som kändes bra. 2 x 20 min i sweet spot, stabil och kontrollerad puls genom båda intervallerna med bra känsla i benen. Det jobbigaste idag var att tiden går så sagt när man tränar på trainern 😉 Nåja lite underhållning i form av att titta på en serie fick minuterna att ticka iväg.

För övrigt har det känts lite i kroppen idag, körde ett litet styrkepass med kettlebells igår. Lite utav en vilodag då det bara vart 30 minuters träning. Dock märktes det ju direkt i kroppen att man slarvat med styrketräningen.

Samt för att gå ett steg till bakåt i tiden så var jag och simmade även i onsdags, körde mitt längsta pass hittills då och simmade 1750 meter med några korta pauser.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.