TKH

Bloggen om min träning

Träning

3 ½ timme lugn distans

Prognosen pratade om minusgrader till imorse och det stämde, den pratade även om snöfall till eftermiddagen – detta har inte synts till än.

Beslutade mig för att köra ett kortare distanspass idag, kom iväg strax efter 9 man är ju lite morgontrött så här under vinterhalvåret. Hade väl ingen större plan med hur jag skulle cykla tänkte att jag åtminstone skulle vara ut en 2 eller 3 timmar. Började med att ta Rosersbergsvägen mot Väsby och tänkte att jag viker av vid lämpligt ställe mot skogsvägarna, kanske möter jag på gänget från Väsby som skulle ut och cykla.

Så vart det, jag mötte dem och slog till följe med dem en timme eller så. Sedan avvek jag för att ta egna vägar. Fick sällskap av Alf efter ett tag som kom ikapp mig när jag halkade runt på isiga partier till fots. Smala däck och få dubbar och jag – blir ofta att jag tar det försiktigt runt isiga partier.

Sista biten hemåt själv, vart i lugnt tempo. Många SMACKare ute idag både på cykel och skridskor mötte Anna-Carin som var ute med skridskorna och tyckte även jag skymtade lite SMACK-jackor lite senare ute på isen.

Korrigering… Nu snöar det!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.