TKH

Bloggen om min träning

Träning

Tränat lite mindre, fixat balkongen istället…

Det har blivit en andra vecka med färre träningstimmar på raken, har haft annat att pyssla med istället. Min balkong blev ju till slut klar under veckan så har passat på att fixa iordning den under helgen. Monterat lite möbler och så – helt klart nöjd med resultatet.

Har ju hunnit med att träna en del också, började ju som sagt veckan med ett tröskelpass och simning, sedan dess har det blivit: ett till tröskelpass, lite styrketräning med kettlebells och ett till pass på trainer bestående av ett 5 minuters test. Det tredje planerade tröskelpasset har uteblivit denna vecka, tänkte dock nog ta ett till pass denna vecka och avrunda med lite simning.

Nya tag nästa vecka och då har jag tänkt försöka öka träningstiden lite igen, nu har ju kroppen fått en del återhämtning under två veckor (även om det tränats då också) – hoppas jag. Får väl lyssna lite på kroppen och se vad den säger 🙂 Så nästa vecka väntar jobb, utbildning & träning.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.