TKH

Bloggen om min träning

Träning

Mentalt jobbiga åttor

Igår körde jag ett pass om tre intervaller om 10 minuter, där varje intervall bestod av 9 min 15 sek på 98% av FTP och sista 45 sek på 150% av FTP. Ett pass som kändes bra och man kunde känna sig nöjd med efteråt.

Idag var det ett nytt pass på trainern denna gång var det 6 st 8 minuters intervaller på 92% av FTP som skulle betas av. Ett pass som var mentalt tungt – inte för att det fysiskt var tungt utan snarare att det var tråkigt att beta av åttorna på den effektnivån. Ett pass som inte är lätt nog att glida igenom men inte heller tung så att man får kämpa med det mentala för att pressa sig. Utan ett sånt där pass som man bara mal på i stadigt tempo och ser minuterna ticka iväg sakta sakta… Överlevde tristessen med hjälp av Viaplay och ett par avsnitt av 24.

Laddat om med lite mat och lite smågodis. Tanken är ett nytt pass imorgon bitti, ett simpass, innan det är dags för en dag ute hos Microsoft och TechX Azure. Om känslan är bra blir det dubbla pass – ett på kvällen också.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.