TKH

Bloggen om min träning

Träning

2 x 20 min på trainer

Kör vidare med inomhus träningen. Igår blev det dubbla pass startade dagen med 1500 meter simning innan jag begav mig iväg till Microsoft i Akalla för TechX Azure. Efter en heldag med föreläsningar avrundade jag med ett 3 x 8 minuters intervallpass på trainern.

Idag hoppade jag över simningen, begav mig istället direkt till Microsoft och dag 2 av TechX Azure. För att förbränna bland annat kanelbullen man åt på eftermiddagen så blev det ett 2 x 20 minuters pass på trainern idag, med 2 minuter vila mellan intervallerna. Konstigt nog kändes 2 x 20 min inte lika mentalt påfrestande idag som 6 x 8 min här om dagen. Bra känsla också under passet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.