TKH

Bloggen om min träning

Träning

Veckans träning

Ännu en vecka som passerat och vi har landat i februari. Denna vecka har träningsdosen ökat något från föregående men det vart lite mindre än planerat iaf. Hade tänkt köra lite mer träning nu under helgen men segheten tog vid. Hade en plan om att köra dubbla pass både lördag & söndag men det vart bara ett pass vardera dag.

Igår blev det ett pass på trainern, hade fortfarande en tanke igår kväll på att köra två idag. Sen tog tröttheten över – helt slut igår kväll och somnade tidigt. Helt seg och trött när jag vaknade idag, först vid lunchtid började man känna sig lite pigg. Tanken på att köra ett högintensivt pass på trainern var avlägsen och efter att ha kikat i träningskalendern blev den mer avlägsen – har ju faktiskt kört 5 pass på trainern denna vecka.

Dock så kom jag iaf iväg till simhallen nu på kvällen för att köra det planerade simpasset för dagen. Planen var 1500 meter bröstsim, höll den och fortsatte sedan att simma lite till. Ny vecka imorron och nya tag då 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.