TKH

Bloggen om min träning

Träning

Trainer & simning

Dagens träning blev två pass som tänkt, men inte riktigt som planerat. Jobbade hemifrån idag eftersom hantverkare skulle komma förbi och göra några åtgärder på balkongen som resultat av besiktningen på den.

Därmed hade jag tänkt passa på att simma på morgonen men när klockan ringde vid 6 tiden imorse var jag så trött så det blev sovmorgon istället. Man blir tydligen trött av att vila 😉 Började veckan med två vilodagar nämligen.

Nåja lite sovmorgon gjorde gott, frukost och sen börja jobba. Eftersom jag var hemma passade jag istället på att ta ett kortare intervallpass på trainer under lunchen. Blev ett 3 x 8 minuters pass som fick inleda träningsveckan.

Simning blev det också nu på kvällen. Även Jan från SMACK var där, kul med sällskap. Får nog ta och börja träna på att crawla snart för att få lite variation – kanske börja köra en längd crawl följt av en längd bröstsim eller något sådant. Måste bara få in lite mer teknik i andningen…

En annan sak jag nog behöver göra är att justera zonerna för simningen, även om jag kanske tog i lite mer denna gång så kanske inte passet riktigt motsvarade 100 sTSS på knappt en timme och över 1 i IF.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.