TKH

Bloggen om min träning

Träning

After work: Öl eller träning?

Bilden avslöjar nog direkt vad jag valde. Idag fanns ju möjligheten för AW med jobbet men träning kändes bättre så det blev det också.

Ett pass på trainer, ett pass som börjar bli lite klassiker hemma hos mig ett tröskelpass med inslag av VO2max. 3 st intervaller om 10 minuter där varje intervall börjar med 2 minuter på VO2max och sedan 8 minuter på FTP.

Kändes lite tyngre idag än senast jag körde passet men så kan det ju vara dagsformen varierar ju en del. Behövde väl inte slita allt för hårt under passet, var väl mer att jag inte riktigt orkade hålla kadensen uppe.

I helgen ska jag försöka åka nån tur på skidor nu när vi har en del snö här – bara den inte hinner töa bort tills dess. Borde den inte göra, är ju nån minus grad ute, men det är på gränsen…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.