TKH

Bloggen om min träning

Träning

Avrundat veckans träning

Klockan ringde 07.00 imorse också, inte riktigt lika pigg på att gå upp men tog mig i kragen i alla fall. Somnade ju rätt tidigt igår så blev ju bra med sömn i alla fall. Åt frukost medan vinden blåste ute. Hade lite funderingar på att jag skulle åka skidor idag också, det skulle ju bli en solig dag. Dock så blev det inte så mycket utomhus aktiviteter för min del.

Lite smått seg på morgonen som sagt men vaknade väl till efter en kopp kaffe och bestämde mig för att hoppa skidorna då det blåste lite byigt ute. Blev ett 90 minuters pass på trainerna istället med krånglande teknik. Telefonen och chromecast ville inte funka idag så underhållningen fick bli på en liten skär – dvs telefonen skärm. Ett ganska låg intensivt pass idag med 3 x 10 minuter och en del kortare intervaller.

Lite mat efter träningen och sedan blev det en riktig slappardag i soffan med balkongdörren öppen och ett fönster på glänt – strålande sol och en närmare 20 grader på balkongen tyckte jag termometern visade.

Söndagkvällar brukar det vara ganska lugnt i simhallen så packade ihop simprylarna och begav mig dit. Såg både polis och ambulans på väg ut till garaget.

Simningen idag var väl smått trögt det med det blev en blandning av bröstsim och lite teknikträning. Hade ju både simplatta och dolme med mig idag – benen var trötta så längderna med simplattan kändes riktigt jobbiga. Dolmen var än värre, tekniken fanns inte alls där 😉 Benen kändes alldeles för tunga för den… Skam den som ger sig dock, nya tag vid ett annat tillfälle. Totalt vart det väl i alla fall 1500 meter. Andningen är ju det svåraste…

Polisen och ambulansen visade sig bero på att det brunnit i en lägenhet på området, tydligen hade helikopter varit på plats också och tänker jag efter så hörde jag nog den tidigare.

 
 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.