TKH

Bloggen om min träning

Träning

Dags att komma igång denna vecka

Körde ju rätt många pass i helgen så i måndags var det dags att ta det lite lugnare, en rask promenad på kvällen för att kicka igång vilan – två planerade vilodagar från träningen väntade. Tyvärr inte de mest effektiva vilodagarna, då det var långa dagar fyllda med aktiviteter.

Tisdag började med en dag på jobbet för att sedan fortsätta med ett möte med SMACK. Vi var ett gäng som samlades för att dels lyssna på en inspirerande föredrag av Rickard om hans väg till cyklingen och framtida mål och dels för att diskutera träningar inför landsvägssäsongen och ledare på träningar.

Onsdag fortsatte sedan med en dag på jobbet för att fortsätta på kvällen med ett jobbrelaterad sammankomst på Microsoft i och med Azure Technical Forum.

Två dagar där aktiviteterna sträckte ut dagarna och därmed blev sömnen lidande, inte mycket men märker verkligen av hur viktigt det är med ordentlig sömn för träningens skull.

Idag så var det dags att sparka igång träningen igen efter vilan, hade först tänkt köra någon av mina klassiska varianter på 3 x 10 min tröskel. Ändrade mig väl när det var dags att köra igång och körde en 20 min intervall på sweet spot och sedan en 20 min på distans effekt.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.