TKH

Bloggen om min träning

Träning

Ett pass idag: Plaskat 3000 meter

Det blev bara ett pass idag. Somnade tidigt igår, blev väl närmare 10 timmar sömn, kände mig dock inte helt pigg för det. Så kan det vara ibland.

Hoppade över det tänkta trainer-passet, nya tag där imorron. Bestämde mig till slut att åka till simhallen lite tidigare och kanske simma lite längre istället. Det blev 1000 meter längre än tänkt, fick ihop totalt 3000 meter. En blandning av bröstsim och benspark med bräda & fenor.

Tog även med mig snorkel idag som jag kompletterat med. Blev betydligt roliga att simma med fenor & bräda när man hade snorkel. Det blev enklare att koncentrera sig på bensparken med bättre hållning i vattnet, igår med bristande teknik så var det ju en kamp att hålla huvudet ovanför vattnet hela tiden för att få luft. Nu kunde man ju hålla huvudet under vattnet och därmed slappna av mer i nacken, visst krävde ju andningen lite koncentration iaf så man inte började andas genom näsan.

Hur som helst var det riktigt kul att träna med bräda & fenor när man hade snorkel. Tungt för benen så här i början och bra för flåset 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.