TKH

Bloggen om min träning

Träning

Ny vecka, nya tag

Helgen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig… Så ny vecka och nya tag helt enkelt.

Blev ju lite vila förra veckan och tanken var att dra igång ordentligt med träningen i helgen, delvis blev det så men sen dök annat upp och så fanns inte tiden eller orken för den träning som jag funderat på.

Hur som helst blev det i alla fall efter fredagens pass i simhallen ett pass utomhus på lördag förmiddag – 2 ½ timme ute med crossen. Hade tänkt köra en timme trainer på tempohoj på kvällen på låg effekt för att börja vänja koppen lite igen. Men annat kom i vägen…

Ursprungligen hade jag tänkt köra dubbla pass på söndag också – cykel och simning. Så vart det inte heller. Blev ett kortare lugnt pass, bara trampa på lite högre kadens en vanligt utan större effekt. Mer än så gick det inte att planera in och fanns inte ork för mer heller.

Nu är det dock en ny vecka och dags att ta nya tag. Började med ett pass i simhallen med diverse intervaller. Planen är att köra träning tisdag, onsdag och torsdag också. Vilodag på fredag för att sedan köra träning i helgen igen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.