TKH

Bloggen om min träning

Träning

Mars, dags att inleda ett nytt träningsblock

En månad kvar till säsongen drar igång i och med de första loppen i SMACK-serien. Därmed dags att börja köra lite fler intensiva pass. Började idag med ett 5 x 3 minuter VO2Max pass. Relativt bra känsla men behöver jobba lite till med flåset på högre effekter – finns ju dock tid för det än.

I helgen blev jag ju påmind om att temposäsongen närmar sig, mötte ju en cyklist som var ute på tempohojen i lördags. Ska väl inte riktigt än bege mig ut med min men tänkte däremot gräva fram min gamla trainer (har ju inte 11-delat på min Wahoo KICKR) och köra något pass på tempohoj inom närtid.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tema av Anders Norén