TKH

Bloggen om min träning

Träning

Premiär på fin-racer

Riktigt bra väder idag, blå himmel och solsken. Kanske lite kallt med noll-gradigt vid starten imorse men det blev bättre med tiden och så länge man höll sig i rörelse så var det inga som helst problem.

Värmde upp med 4 mil innan jag vid 10 tiden, vid Väsby anslöt till ett gäng från klubben som startade från Cykelhuset. Många som var ute idag så blev lite olika grupper. För egen del slutade det med att vi blev ett par stycken som via Uppsala cyklade till Knivsta och tog en fika innan vi tog oss hem de sista kilometrarna. Rätt mör i benen när man väl var hemma men efter lite mat så kändes det bra igen – kroppen är ju inte riktigt van vid dessa längre pass än.

Det blev en kul runda med lite skyltspurter som man inte var beredd på, partier med bra fart och en massa solsken. 133 km stannade min Edge 1000 och Forerunner 920XT på. Japp dubbel uppsättning idag för att kunna jämföra effektmätaren i vevpartiet med pulsbaserad effektmätning.

 
Den övre från effektmätaren och den undre pulsbaserad effektmätning. Lite lägre TSS på den pulsbaserade mätningen. Ska vid tillfälle gräva ned i graferna och siffrorna 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.