TKH

Bloggen om min träning

Träning

Test av tempoformen

Vilken helg! Strålande väder även idag! Lite senare start på dagens träningspass, för att luften skulle hinna bli lite varmare. Ett litet test av tempoformen stod på schemat – en hel del lugnt rullande och en tempointervall.

Rullade till Coop Extra vid 11 och mötte upp några från klubben och så rullade vi vidare till Cykelhuset för samling vid 12. Vi vart ett ganska stort gäng som rullade iväg tillbaka mot Märsta för att vika av mot Arlanda vid Norrsunda Kyrka och vägarna bakom Halmsjön.

Dagens tempointervall var från Ekegrus till Odensala, runt 8 km. Något trötta ben efter gårdagens distanspass men relativt bra känsla i alla fall för att vara så här tidigt på säsongen. Tog ingen exakt tid eller så på sträckan men lyckades väl pressa på i runt 39 km/h i snitt. 12 minuters peak effekt låg på 262 watt under den sträckan. Det är inte lika enkelt att hålla uppe trycket i pedalerna utomhus som det är inomhus på trainern. Variationer i terräng och vindförhållanden gör att det inte blir samma jämna malande som på trainer.

Hur som helst mer än nöjd med denna helg – strålande väder och 2 bra pass.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.