TKH

Bloggen om min träning

Träning

Hur ofta växlar du? Vilka växlar kör du på? Hur många gånger växlar du under ett pass?

Frågorna är många och självklart finns det svar på alla 🙂 Det blev ett pass på runt 80 km idag med en del hårdkörning – 4 st temposträckor med fri fart, för övrigt var det lugn körning. Bra känsla idag under de hårdare körningar men nu var det ju en massa viktiga frågor som skulle besvaras. Ett riktigt kul pass var det.

278 gånger växlade jag under dagens pass (jag lovar jag räknade alla ggr), jag växlar ganska frekvent drygt 33 sekunder mellan växlingarna. Graferna får tala för sig själva nedan, ganska tydligt att jag idag hade tre favorit växlar.

 
Samt så dags runda i lite andra siffror

 
 
Avrundar med ett foto från passet

 
 

3 Kommentarer

  1. Det är ordning och reda på dina pass minsann 🙂 Så otroligt nördcharmigt med all statistik, nu tydligen också ner till varje växling! Haha, fortsätt så, jag gillar't!

  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  3. hehe, ja kul med siffror ibland. Inte så att jag jämför siffra för siffra eller använder dem fullt ut. Mest en kul grej att kunna se all information som man kan få fram i dags läget 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.