TKH

Bloggen om min träning

Träning

Ett år visare

Den dagen på året när siffran för ålder plussas på med ett – idag blev jag ett år visare igen (förhoppningsvis). Började födelsedagen med frukost för att sedan bege mig ut för en liten cykeltur. Det blev en nonstop tur på racer, 100 km i lugnt tempo. Började i motvinden mot Uppsala och vid vändningen blev det lite lättare med lite medvind. Skarvade på lite distans via Skepptuna, Lunda, Arlanda och Odensala.

Hyggligt väder om en lite kyligt i blåsten, några snöflingor som dalade ned vid Uppsala också men glad att det inte blev mer än så. Inget fikande eller energi påfyllning under rundan. Var ju ingen längre tur, allt är väl relativt 😉 3h 25 min, endast vätska utan kolhydrater under rundan.

Tog väl igen lite av det på kvällen och gav vika och åt två små bakelser.

En bild från cyklingen också. Info om rundan kan jag ju dela med mig också av, för den intresserade: http://tpks.ws/yqVP

Hänt övrigt denna dag då, tagit det mestadels lugnt. Unnade mig en present också, betydligt blygsammare än förra året. Vem vet dock kanske ska hålla traditionen att allt är lite försenat (så som förra året och julklappen)…

Började dock med att skaffa mig en liten boj för att hålla mig flytande i sommar, eller mer för att synas kanske 😉 Har ju funderat på att skaffa en sådan och nu råkade jag se en i affären idag, så var lika bra att slå till.

Till slut så är min efterlängtade julklapp på väg 🙂 http://www.tkh.nu/2014/10/bestallt-en-julklapp-till-mig-sjalv.html Några månader sen men vad gör det, snart kommer man ha mjölksyra upp till öronen och kunna sätta en siffra på det 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.