TKH

Bloggen om min träning

Träning

Reglagehaveri men blev i alla fall drygt 8 mil

Omväxlande väder idag med lite regn, hagel och några snöflingor. Det som höll i sig hela rundan var dock blåsten. En lugn och lite längre mtb/cx runda utlovades idag, rullade iväg hemifrån strax efter 8 med vinden i ryggen. Samling vid 9 och sedan bar det iväg längs med en blandning av skogsvägar, motionsspår och asfalt.

Blev en del nya vägar för min del 🙂 Det var en trevlig runda fram till Ängsjö där reglaget till bakväxeln la av. Till en början låg kedjan rätt bra till, mitt på kassetten men strax efter att jag lämnat de andra, som skulle fika, vid Ängsjö så hoppade kedjan ned på minsta växeln på kassetten.

Även med lilla klingan fram så blev det en tungtrampad historia. 3 timmars cyklande i kroppen, kyligt väder och motvind var inte kul. Knappt styrfart ibland och inte alls roligt att inte kunna växla.

Till slut vart det i alla fall drygt 8 mil på mätaren och 3h 45minuter.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.