TKH

Bloggen om min träning

Träning

10-mils runda på racer

Soligt och fint väder imorse om än lite kallt fortfarande, vaknade rätt tidigt idag – strax innan 7. Det var ett gäng från klubben som skulle köra en runda på landsväg idag med start vid 11 från Väsby. Kände dock för att starta lite tidigare och efter en lång frukost och lite slappande i soffan så kom jag iväg vid 9.30 tiden.

Tog en lite runda på drygt 4 mil innan jag hamnade i Väsby vid 11 tiden, åkte inte in den sista biten till Cykelhuset utan stod någon minut och väntade innan klungan kom längs med vägen. Hände sedan med ett par mil fram till Torsholma där jag vek av och körde hemåt via Lunda, Arlanda och Odensala. Fick i och med det ihop en lagom runda på 104km.

Påfyllning av energi blev det väl hemma igen i form av lite mat, körde rundan med endast påfyllning av vätska utan kolhydrat. Funkar helt ok på rundor upp mot 10 mil.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.