TKH

Bloggen om min träning

Träning

Återhämtningsdag

Lite lugn träning skulle det bli idag i och med att jag skulle vara ledare på introduktionscyklingen SMACK arrangerade idag, ledde en 27-28 km/h grupp med Tobias. Benen kändes helt okej i alla fall för det tempot vi körde och det blev inte en så lång runda – cirka 75 km för min del.

Molnigt väder men som tur var uppehåll i alla fall, blåste dock en hel del och var ganska kallt. Blev väl lite varmare mot slutet av rundan när solen tittade fram. Kul även att det var en del nya ansikten som kom till tillfället.

Lite slappande under dagen och fixande hemma och sedan var det visst dags för ett till pass. Var ju över en vecka sedan jag simmade så begav mig iväg till simhallen och simmade 2000 meter i hyggligt lugnt tempo. Fick ett rätt bra flyt i simmandet.

Imorgon får det bli en vilodag igen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.