TKH

Bloggen om min träning

Träning

Mallorca dag 1: Uppvärmningen

Det kommer bli en bildintensiv serie med bloggposter från Mallis resan. En riktigt bra vecka med mycket cykel – lite drygt 100 mil och många timmar. En hel del mat, fika och skratt hanns också med på resan.

Dag 1 var lite av uppvärmningen, gick upp strax efter 03.00 och samling på Arlanda vid 04.00 tiden för att checka in och lämna in bagaget. Flyget lyfte sedan vid 06.00.

Väl framme taxi till hotellet, våra rum var inte riktigt klara så vi slog oss ned ett tag för att fundera hur vi skulle göra. Några rum blev snabbt klara under tiden så det blev ombytte till cykelkläder hoppa in i en taxi och åka till cykeluthyrningen. Plocka ut cyklarna och sedan bege sig ut på första rundan.

En kort första sträcka på drygt två mil då det var ett tag sedan man fick mat på planet, alla behövde äta och fylla på lite energi. Lite mer cykling och sedan en fika på torget i Petra. Därefter tillbaka mot hotellet med en liten felkörning upp till ett kloster, en första liten klättring.

Rundan slutade på 132 km och detaljer kan man hitta här (watt siffrorna är ej exakte då de är pulsbaserade och ger endast en ungefärlig bild över hela turen, även den är förmodligen lite lägre än verkligheten): http://tpks.ws/76tf

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.