TKH

Bloggen om min träning

Träning

Mallorca dag 3: Längs med bergen

Dag 3 bjöd på en 16-mils runda som började norrut längs med bergen längs med små vägar, en del små klättringar och en del utförsåkning. Det var en dag när solen strålade 🙂 Några av de mindre vägarna som vi tog hade lite väl skrovlig asfalt men funkade ändå att cykla racer på.

Efter vändning uppe i norr begav vi oss mot Sineu och ett besök i utomhus velodromen, cyklade ett par var i lugnt tempo runt den. Färden fortsatte seden via Petra, Felanitx, Campos, Llucmajor och slutligen Platja de Palma.

En trevlig runda.

Rundan slutade på 163 km och detaljer kan man hitta här (wattsiffrorna är ej exakte då de är pulsbaserade och ger endast en ungefärlig bild över hela turen, även den är förmodligen lite lägre än verkligheten): http://tpks.ws/Z61t

 

 
 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.