TKH

Bloggen om min träning

Träning

Mallorca dag 6: Dagen efter

Hur skulle benen kännas dagen efter bergspasset, det visade sig att de kändes bra faktiskt. Inga större besvär alls – visst kände man väl att man jobbat en del under veckan men inget annat än det.

Tanken var att rulla lite kortare men minst 10 mil, ta det lite lugnt helt enkelt. Planen var att cykla inåt ön för att sedan svänga nedåt mot sydkusten för en lunch i Sa Rapita. Så vart det också, som sagt en hel del körning på platt mark och de stigningar som fanns var mer av karaktären längre motlut med enstaka procents lutning.

Det blev en lång lunch i Sa Rapita, ingen brådska denna dag, innan vi styrde cyklarna tillbaka via Lluc Major och Algaida – med ett kortare stopp för att fylla på vatten och äta en chokladkaka.

Mulet väder men ändå relativt varmt väder, lite kyligt bara vid lunchen när det blåste en del och man var varm efter cyklingen.

Rundan slutade på 118 km och detaljer kan man hitta här (wattsiffrorna är ej exakte då de är pulsbaserade och ger endast en ungefärlig bild över hela turen, även den är förmodligen lite lägre än verkligheten): http://tpks.ws/utKp

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.