TKH

Bloggen om min träning

Träning

Lite tempoträning

Tog tempohojen till lördagsträningen idag och hängde med snabbgruppen en bit, de skulle köra 10-12 mil. Själv nöjde jag mig med kortare, 8,5 mil, tempohojen är ju inte så bekväm på längre sträckor.

Låg en tio meter bakom klungan och körde själv, ville inte köra i klungan med tempohoj då det blåste en del och jag hade dischjul och högprofil fram. Sen var ju syftet med passet att nöta och ta vind, samt få känsla för tempocykeln igen. Har ju inte kört så mycket på den på sistone.

Körde en tempointervall mellan Skånela korsningen och Benstocken, cirka 5 km för att trycka på lite extra. Gick väl hyggligt kanske att man gick lite högt i puls men orkade iaf hålla i den korta biten.

Kul var det också att se att så många dök upp till träningen – 3 st stora grupper vid samlingen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.