TKH

Bloggen om min träning

Träning

Söndagsrull & nytt sommarnöje

Söndagsträning idag och hade lovat en lite lugnare runda, vilket det också blev även om tempot var aningen högre än utlovat. Dock så hängde ju alla med bra så det var inga problem, lite blåsigt ibland men annars trevligt väder med solsken. Samt regnstänket från natten/morgonen torkade snabbt upp.

Rundan blev Märsta – Uppsala – Knivsta – Sigtuna – Märsta, strax över 7 mil. Kände mig lite sliten imorse när jag vaknade, som vanligt så vaknade jag innan klockan ringde. Turligt nog blev det lite mer sovmorron idag jämfört med igår – slocknade tidigt igår kväll också.

Igår efter träningen så var jag ute och skaffade mig ett nytt sommarnöje också, en kajak 🙂 Lite rekreation att kunna paddla lite på fina sommardagar 🙂 Nu e bara frågan hur man ska hinna med allt men det ordnar sig nog.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.