TKH

Bloggen om min träning

Träning

SMACK-serien – Omgång 5 Brottby tempo 20 km

Brottby kanske inte ligger så långt bort men det finns ju ingen rak väg dit hemifrån. Trots att det var mycket trafik och man fick krypa hemåt på motorvägen bitvis så hann jag till start i år 🙂

Inte överdrivet sugen på att köra hårt men kände att det skulle vara bra att få en genomkörare innan lördag. Regnväder och blöta vägar under dagen men uppehåll under loppet, vilket var skönt. Dock fortfarande blöta vägar och inte speciellt mycket värme i luften.

Rullade lite lätt under uppvärmningen, vet att jag borde bättre på mig gällande uppvärmningen.

Rätt flack bana utan några jätte klättringar mer utav motlutskaraktären, gick väl så där på vägen ut. Benen kändes tunga i den kalla kvällen och pulsen gick snabbt upp men höll sig sedan på en stabil nivå. Var väl först egentligen nån gång efter vändningen som benen började kännas som att de jobbade bra men vid det laget började de även känna av lite trötthet.

Kan bara än en gång konstatera att kroppen trivs bättre i varmare väder samt att jag inte alls trivs med sadeln jag har på tempohojen. En annan fundering jag har inför lördagen är om jag ska köra med dischjul eller inte, funderar på om det kanske inte vore en fördel för min del att köra med ett lite lättare hjulpar än dischjul-setet. Återstår att se vad jag väljer…

Kul att se många på plats som körde idag, resultaten dyker nog upp inom kort på SMACKs hemsida.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.