TKH

Bloggen om min träning

Träning

Ett bra valborgsfirande

Torsdagar innebär ju numera intervalldagar, valborg idag men det är ju ingen ursäkt för att skippa intervallerna. Planen var dock att inte ta i allt för mycket, spara lite på benen inför lördag. En liten trupp samlades i Märsta, lite tidigare än vanligt och cyklade iväg för att möta truppen från Väsby som var någon man starkare.

Det blev lite olika övningar där det skulle utbrytare skulle jagas ikapp, lite partempo, lagkörning i motvind och sen lite tjuv och rackar (utbrytningar och avvaktande körning) spel inför den klassiska avslutande spurten uppför sista backen vid crossbanan i Väsby.

Blåsigt idag så på vissa ställen kunde man segla fram i hög fart och på andra ställen var det lite mer kämpigt i kant-/motvind.

Bra känsla i kroppen idag och lite sprätt i benen. Var som sagt väldigt tröga ben igår efter två dagars vila.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.