TKH

Bloggen om min träning

Träning

Sub9-träning

Idag var det dags att köra lite träning med ett par från sub9-gruppen. Samling vid Skånela kyrka vi 9 för vidare färd, lite tidigare än normalt. Passade dock mig bra, då blir det mer tid över på eftermiddagen för annat.

Det blev bra körning med tanke på att det var första gången som alla körde ihop fram till Almunge, behärskad körning i belgisk kedja. Efter Almunge fortsatte färden mot Rånäs längs med en mindre, kurvigare och lite kuperad väg. Blev lite ivrig körning här och bitvis var farten rätt hög, även om snittet inte var speciellt mycket högre än sträckan Skånela-Almunge. Blev ett utdraget fält men vill nog påstå att täten hade rätt bra koll på att det var utsträckt och att vid nästa större korsning hade det blivit uppsamling.

Lite sämre väg med grus resulterade dock en punka i gruppen innan dess. Vid punkafixandet avvek jag med Håkan & Peter för att köra hemåt, skippa fikat & spara lite tid. Efter Gottröra så fortsatte jag och Håkan att köra partempo mot Väsby i hygglig fart medan Peter körde vidare i eget tempo.

Avslutade sedan med att rulla i lite lugnare tempo via Rosersbergsvägen tillbaka till Märsta, belönades med en lite regnskur på vägen hem 😉

Lite seg känsla i början av passet efter gårdagens tempolopp i blåsten men blev bättre med rundan. 115 km fick jag till slut ihop.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.