TKH

Bloggen om min träning

Träning

Riktigt bra intervallpass!

Torsdagträning idag och dags att kicka igång kroppen för denna vecka. Ensam vid samlingen vid Coop Extra Märsta men planen var att möte upp gruppen från Väsby vid Skånela Kyrka. Vid Skånela Kyrka stod ett par och väntade redan, strax efter kom även ett stort gäng från Väsby.

Snabb indelning i mindre grupper och sedan var det dags för ett gäng lagtempointervaller. Det blev riktigt lyckat, blev riktigt bra & hård körning i intervallerna. En del medvind under de första men det byttes ju ut mot en del kantvind och motvind i slutet. Dock tror jag att vinden mojnade lite mot slutet.

Bra kvalité i körningen & bra kvalité rent träningsmässigt också – ben, hjärta & lungor fick bitvis jobba på bra.  Bland annat en 6 minuters intervall på 311 watt i snitt.

Passet finns här: http://tpks.ws/Zbsj

Rullade hem den sista biten i lugnt tempo, riktigt tur med timingen idag – strax efter att jag var hemma började regnet vräka ned.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.