TKH

Bloggen om min träning

Träning

Lite justeringar på tempohojen

Det blev en vilodag igår, inte många knop. Tog dock till slut tag i något fram mot kväll och fixade lite med cyklarna. Linjehojen fick en rengöring av styrlager och en ny styrlinda härnäst väntar byta av klingor, kassett, kedja och däck på den.

Tempohojen fick en ny kassett på dischjulet, av någon anledning har jag haft en 25-11 kassett men nu byttes den ut mot en 23-11 kassett istället. Vidare så har jag ju haft bekymmer med sadeln som inte alls har passat för mig, kör dock vidare med den för tillfället med flyttade den bakåt med 1,5 cm. Sedan bytte jag ut de 20mm spacers jag haft under padsen till 10mm spacers istället och slutligen justerades även positionen på padsen en aning.

Idag var jag ute och testade lite och körde en runda på 45 km, mesta dels i lugnt tempo men en cirka 5km intervall tryckte jag på. Kändes betydligt bättre med sadeln idag, inte perfekt men mycket bättre än tidigare. Övriga justeringar märktes inte så mycket av – dock inga problem med lite lägre front  i och med lägre spacers utan det funkade bra.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.