TKH

Bloggen om min träning

Träning

SMACK-serien: Skällsta Bro tempo

Nytt tempolopp i SMACK-serien idag, en rätt trevlig bana i och med att det är en rundbana – man slipper vändpunkten. Mindre trevligt var väl vädret idag – regn, regn, regn, regn och så en liten solglimt efter att man gått i mål.

Tur att man var lite förutseende idag och tog med lite extra kläder så man kunde byta de genomdränkta kläderna efter loppet.

Jag tvekade ju in i det sista om jag skulle åka iväg och köra loppet men gjorde det iaf och hämtade ut nummerlappen 15 minuter innan första start. Fick startnummer 1. Bara att plocka fram cykeln, av med överdragskläder, byta skor och så var det typ dags för start. Ingen uppvärmning idag. Både bra och dåligt. Det som var bra var ju att man inte blev så blöt innan start och slapp därmed bli helt kall, det som var mindre bra var ju att man inte var uppvärmd… Tog väl ett par kilometer efter start innan kroppen började kännas ok men åter igen kallt väder passar mig inte riktigt. Det var inte speciellt många plusgrader i luften heller.

Själva loppet gick väl hyffsat, en liten förbättring i tid jämför med förra året – http://www.tkh.nu/2014/05/smack-serien-skallsta-bro-tempo.html

Tungt i början som sagt innan man kom igång, tungt uppför backen vid E18 och därefter tog det lång tid innan man fick upp farten men sen flöt det på riktigt bra fram till nästa högersväng upp på stora vägen tillbaka mot mål. Lite segt uppför men sen var det bara att försöka pressa på så gott benen orkade i kylan av blöta kläder & nedtyngda skor med massor av vatten i (kändes det som).

Extra glad att jag hade ett par torra strumpor i bilen att byta till och torra byxor & tröja efter målgång. Trevligt lopp och eftersnack men som sagt det hade gärna fått vara lite torrare väder.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.